نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه اجرای پرونده الکترونیک از افزایش هزینه‌ها در حوزه درمان جلوگیری می کند، گفت: اجرای پرونده الکترونیک سلامت در کلانشهرها امکان پذیر نیست.

اجرای پرونده الکترونیک سلامت در کلانشهرها امکان‌پذیر نیست

سلامت نیوز:نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه اجرای پرونده الکترونیک از افزایش هزینه‌ها در حوزه درمان جلوگیری می کند، گفت: اجرای پرونده الکترونیک سلامت در کلانشهرها امکان پذیر نیست.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از خانه ملت، عبدالرحمان رستمیان درخصوص آغاز اجرای پرونده الکترونیک سلامت در سال 95، گفت: متاسفانه پرونده الکترونیک در حوزه سلامت تاکنون اجرایی نشده و به طور حتم اتوماسیون در این حوزه باید هر چه سریعتر عملیاتی شود، بنابراین  تمامی مطب ها، داروخانه ها و آزمایشگاه ها باید مجهز به امکانات کافی برای ارایه خدمات به شکل الکترونیک باشند.

نماینده مردم دامغان درمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ثبت خدمات بهداشتی و درمانی درکل دنیا به صورت الکترونیکی انجام می شود، افزود: با اجرای این موضوع  هزینه های درمانی به ویژه در بخش دارو با کنترل بیشتری صورت می گیرد، البته این موضوع یکبار درتامین اجتماعی برای یک قشر خاص عملیاتی شد تا این موضوع برای بخش های دیگر حوزه سلامت نیز به نحو بهتری اجرایی شود؛ بنابراین اجرای پایلوت پرونده الکترونیک سلامت ضروری است.

این نماینده مردم درمجلس نهم با بیان اینکه اجرای پرونده الکترونیک سلامت در ابتدا هزینه بسیاری دارد، تصریح کرد: البته پس از اجرای آن، هزینه های حوزه سلامت کاهش می یابد، بنابراین باید ابتدا در شهرستان ها و استان ها با جمعیت متوسط و پایین این موضوع را اجرایی کنند زیرا اجرای پرونده الکترونیک در کلانشهرها در حال حاضر امکان پذیر نخواهد بود.

رستمیان با بیان اینکه پرونده الکترونیک تاکنون در هیچ استانی اجرایی نشده است، افزود: تنها اقدامات بسیار جزیی درشیراز و مازندران در کنار اجرای پزشک خانواده صورت گرفته است که قابل قبول نخواهد بود، البته اجرای نسخه الکترونیکی در همین پرونده گنجانده شده که اگر این موارد اجرایی نشود درآینده مشکلات بسیاری گریبان حوزه بهداشت و درمان کشور را خواهد گرفت.

نائب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه بسیاری از اقدامات در بخش درمانی با کاغذ انجام می‌شود، گفت: خوشبختانه تاکنون جلسات بسیاری برای اجرای دولت الکترونیک و به طبع آن پرونده الکترونیک سلامت برگزار شده اما به دلیل نبود اعتبارات کافی هنوز اجرایی نشده است، بنابراین باید برای اجرای موفق این موضوع  از شهرها و استان های کوچک شروع کرده و به طور حتم تهران به دلیل وسعت بسیار و عدم ثبات نیروها و حاشیه نشین های بسیار پایلوت خوبی برای این موضوع نخواهد بود.

گفتنی است، علی اکبر سیاری معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه تمام خانه های بهداشت روستایی کشور اکنون کامپیوتر دارند و به سامانه خدمات الکترونیک بهداشتی(سیب) وزارت بهداشت متصل شده اند، گفت: سامانه سیب ساز اجرای نظام ارجاع است و بر اساس این سامانه برای تمام ایرانیان از سال آینده پرونده الکترونیک سلامت ایجاد می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha